Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμορφωμένες Θέσεις


 ΜΑΖΙ
(Ποτέ μην αμφιβάλλουμε ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων μπορεί να αλλάξει τον κόσμο ,αρκεί να μην αυτοπεριχαρακωθεί)

   Επειδή οι καιροί δεν περιμένουν ,ουδέποτε περίμεναν να αλλάξει κάτι αυτομάτως ,από την άλλη επειδή η πίεση του πολιτικού συστήματος που συνεπικουρεί στο εκτεταμένο κλίμα γενικής εξαθλίωσης είναι αφόρητη ,επιλέγουμε την ανάληψη ευθυνών μέσω δράσης ενταγμένης ενεργά πλέον στην καθημερινότητά μας .Ξεκινάμε μαζί ,επιλέγοντας την αλήθεια και την ειλικρίνεια ,την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης ,την ελευθερία λόγου ,την απόρριψη του φόβου που διαχέεται καθημερινά χρόνια και χρόνια ,από τα παπαγαλάκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης ,την αντίσταση στη γενικευμένη βία του απροκάλυπτου εκφασισμού που ενισχύεται από την τεχνητή κρίση των ημερών μας. Όχι δεν τα "φάγαμε μαζί" ,όμως μαζί θα διώξουμε αυτούς που στήριξαν χρόνια και καιρούς ,σάπια σενάρια υπονομεύοντας την ευημερία του τόπου μας ,τις ίδιες τις υπάρξεις μας.
 Σαν ανοιχτή κίνηση αυτοοργάνωσης ,με τοπική δράση και με την ονομασία ΜΑΖΙ ,αποφασίσαμε σε συνάντηση του πυρήνα μας στις 18/9/2012 τα εξής :
1)Να διαδώσουμε τις θέσεις μας όπως έχουν διατυπωθεί ,γιατί πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουν στην ανατροπή της εγχώριας και ξένης τρόϊκας και θα δημιουργήσουν το εφαλτήριο για την ανάπτυξη του τόπου μας με όρους εθνικής κυριαρχίας ,(επιτακτική προϋπόθεση η πολιτική και οικονομική ελευθερία μας).
2)Να ενισχύσουμε λαϊκές συνελεύσεις ,όπου συστήνονται ,καθώς και να συνεισφέρουμε στη σύστασή τους.
3)Να υποστηρίξουμε δράσεις που εκφράζουν το λαϊκό αίσθημα (απεργίες ,εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κ. λ. π.)
4)Να συνδιαμορφώσουμε κοινωνικούς ιστούς αλληλεγγύης ,ενάντια στη βαρβαρότητα του προωθούμενου εκφασισμού των σύγχρονων κοινωνιών.
   ...και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ χωρίς Ναζί.


http://mazi-hers.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Λένε,πως η επανάσταση είναι υπόθεση του μαζικού κινήματος.Κ είναι σωστό.Όμως κ το κομμάτι σε παρένθεση,στην κορφή,το βρίσκω ολόσωστο.Παραβάλλεται με τη μαγιά,που κάνει να φουσκώνη το ψωμί.Κι ακόμα με τη σπίθα που μπορεί να βάλη φωτιά στον κάμπο, όπως κ με το πέταγμα της πεταλούδας, που μπορεί να προκαλέση ένα τυφώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή